Met SPAR Kaldenberg naar de EK Atletiek

herwijnen • Buurtsupermarkt SPAR Kaldenberg organiseert woensdag 15 juni een sportieve atletiek zevenkamp voor de jeugd van 6-14 jaar.

Zij doet dit in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation, Unilever en andere partners. Doel is om kinderen in beweging te krijgen in de aanloop van de EK Atletiek in juli, dat door Spar wordt gesponsord. "We gaan er een leuke en sportieve middag van maken", licht Spar-ondernemer Kaldenberg toe."We zetten allerlei atletiekonderdelen uit voor de winkel. Van hordenlopen tot hoogspringen en van speerwerpen tot estafette. Uiteraard wel allemaal veilig. Niet dat hier straks de speren over de groenteafdeling vliegen", lacht Kaldenberg. Bij aankoop van geselecteerde actieproducten waren de afgelopen weken spelerskaarten te verdienen, waarmee de liefhebbers kans maakten op deelname. Inschrijven kan tot donderdag 9 juni, de winnaars ontvangen vrijdag 10 juni een e-mail met de definitieve deelname. Er zijn mooie prijzen te verdienen, waaronder VIP kaartjes voor de EK Atletiek in Amsterdam of een Cruyff Foundation Sportpakket.

Kaldenberg: "Behalve dat we kinderen laten meedoen aan de Zevenkamp van de Cruyff Foundation en laten kennismaken met atletiek, doneren we samen met onze leveranciers ook nog aan 'Schoolplein14'. Dit project is een initiatief van de Cruyff Foundation. Cruijff vond dat buitenspelen een vak op school zou moeten zijn, en dat ben ik van harte met hem eens", aldus de enthousiaste Spar-ondernemer.

l