• Open Coffee op de veerboot.
• Open Coffee op de veerboot. Foto: stockfoto

Open Coffee op het water

regio • Open Coffee Alblasserwaard, Open Coffee Gorinchem en Open Coffee Vijfheerenlanden organiseren op vrijdag 17 juni een gezamenlijk netwerkbijeenkomst op het water.

Deelnemers gaan varen met de veerboot Gorinchem VIII. Deze vertrekt om 09:10 uur vanaf veersteiger twee (Buiten de Waterpoort in Gorinchem). Om 09:30 uur kunnen ondernemers in Woudrichem opstappen en om 10:00 uur in Sleeuwijk. Gastheer Riveer vertelt de aanwezigen iets over het bedrijf. En daarna staat de vraag centraal of en hoe ondernemers kunnen bedragen aan de regio. Voor belangstellenden verzorgen stadsgidsen vanaf 10:30 uur een rondleiding door Woudrichem (twee groepen van maximaal twintig ondernemers). Afstappen kan in Woudrichem om 11:30 of 12:30 uur, in Gorinchem om 12:15 uur en in Sleeuwijk om 12:00 uur.

Meeting Point

De vernieuwde Gorinchem VIII is in de daluren ingericht als flexplek. Werken, vergaderen en netwerken op het water. Met alle zakelijke faciliteiten van dien. Dit heet dan: Meeting Pont, een open lounge locatie in een dynamische omgeving. Met een dagkaartje is de Meeting Pont tussen 09:30 en 14:00 uur vrij te gebruiken. Ook de grote volledig gerestaureerde Gorinchem VIII is snel vol. Riveer rekent op maximaal honderd ondernemers. Aanmelden is verplicht. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Reserveer kan op info@opencoffee-alblasserwaard.nl. De organisatie gaat er wel vanuit dat mensen die zich aanmelden, ook daadwerkelijk op komen dagen. Een Open Coffee is een regelmatig gehouden netwerkbijeenkomst waar ondernemende geesten uit de regio elkaar kunnen ontmoeten, om ideeën te bespreken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De Open Coffee Vijfheerlanden bestaat sinds 2011. Elke laatste vrijdag van de maand is er in principe een bijeenkomst, steeds op een andere locatie. Meer informatie is te vinden op de website.


q www.opencoffeevijfheerenlanden.nl