• De haringparty in de tuin van het Nationaal Glasmuseum, vorig jaar.
• De haringparty in de tuin van het Nationaal Glasmuseum, vorig jaar. Foto: aangeleverd

Lions organiseert weer haringparty

leerdam • Lions Club Leerdam organiseert vrijdag 24 juni weer een haringparty in de tuin van het Nationaal Glasmuseum. Via de website van de Lions kunnen mensen zich inschrijven voor dit netwerkfeestje.

Tijdens de haringparty is er - natuurlijk - onbeperkt haring verkrijgbaar, deze wordt uitgedeeld vanuit een ouderwetse haringkar. Dit wordt mogelijk gemaakt door sponsoring van De Graaf Visspecialiteiten. Bij de nieuwe haring hoort uiteraard een glaasje korenwijn. Verder zullen er ook diverse andere hapjes worden aangeboden en er is een uitgebreide bar.


Doel

Doelstelling van deze haringparty is mensen met belangen in of affiniteit voor Leerdam te laten netwerken en zo nieuwe verbanden te realiseren. Verder beogen de Lions fondsen te genereren voor goede doelen in en om Leerdam. Dit jaar komt de volledige opbrengst ten goede aan de realisatie en inrichting van een terras dat het cliënten van Lingesteyn mogelijk maakt regelmatig buiten te vertoeven. Iets wat nu niet mogelijk is. Vorig jaar werd er zo'n drieduizend euro opgehaald met de haringparty, dit kwam toen ten goede aan De Lingebolder.

Glasmuseum

De haringparty van dit jaar vindt vrijdag 24 juni vanaf 16:30 uur plaats in de tuin van het Nationaal Glasmuseum, die voor de gelegenheid is aangekleed met tenten en een uitgebreide bar. Ook zijn weer diverse leuke dingen voor verloting beschikbaar gesteld door sponsors van Lions Club Leerdam. Een mooi voorbeeld is de verloting van een dagarrangement inclusief autohuur voor de Glasstad Classic Car Rally die dit jaar op zaterdag 17 september verreden wordt rondom Leerdam. Na inschrijving en betaling (29,50 euro per persoon) via de website ontvangen deelnemers de bestelde toegangskaarten en de consumptiemunten op ieder gewenst adres.

Op verzoek kan zowel voor de toegangskaarten als voor de consumptiemunten een factuur worden verstrekt. Gasten die van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dienen zich dan wel via de site aan te melden en het verzoek om een factuur in te dienen. De Lions Club Leerdam hoopt ongeveer honderdvijftig gasten te verwelkomen. Aan de deur een kaartje kopen is overigens ook mogelijk.


q www.lions-leerdam.nl