• Eerste steen voor DJS Experience Center.
• Eerste steen voor DJS Experience Center. Foto: aangeleverd

Eerste steen DJS Experience Center

vuren • Jesper en Sophie de Jong hebben donderdag de eerste steen gelegd van het nieuwe pand van DJS Hekwerken in Vuren.

De nieuws locatie aan de Hooglandseweg 2 ligt pal aan de A15 bij Vuren en biedt straks plaats aan verschillende werkplaatsen, een magazijn, kantoorruimtes en een ultramoderne showroom. In deze showroom kunnen klanten hun gedroomde toegangspoort in 3D laten ontwerpen en deze vervolgens op ware grootte projecteren in de eigen woonomgeving. DJS Hekwerken verwacht eind dit jaar de deuren te openen van het nieuwe Experience Center.

DJS Hekwerken maakt al sinds 1995 toegangspoorten op maat. Het ontwerp, de fabricage en montage ervan vindt volledig in eigen beheer plaats, op de huidige locatie aan de Azewijnseweg in Vuren. Het familiebedrijf van Hans en Johan de Jong is daar echter uit haar jasje gegroeid. Het nieuwe pand is ruim drie keer zo groot waardoor het complete leveringspakket van luxe draaipoorten en schuifpoorten in het Experience Center straks nog beter tot zijn recht komt.

"Met deze nieuwbouw zijn wij klaar voor de toekomst en kunnen wij tegemoetkomen aan de toenemende vraag naar designpoorten van huizenbezitters uit binnen- en buitenland. Ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden en zijn enthousiast over de nieuwe DJS SpeedGate. "Ik ben trots op het bedrijf dat ik samen met mijn vader in 21 jaar heb opgebouwd en waar mijn vrouw ook een belangrijke rol in speelt. Het feit dat onze kinderen Jesper en Sophie de eerste steen hebben gelegd voor ons toekomstgerichte pand maakt het plaatje compleet", aldus Johan de Jong, directeur van DJS Hekwerken.

DJS ontwerpt, fabriceert en monteert alle hekwerken volledig op maat en in eigen beheer in de moderne werkplaats in Vuren. Naast ontwerp en techniek verzorgt het bedrijf ook de complete bouwkundige uitvoering. Omdat de poorten zowel bouwkundig als elektrisch volledig zijn voorbereid, is het mogelijk deze in één dag te plaatsen. Met de onlangs geïntroduceerde 3D-ontwerpmodule kunnen geïnteresseerden direct aan de slag om in zeven eenvoudige stappen zelf een toegangspoort samen te stellen.