• Het eerste team eindigde als tweede in de competitie.
• Het eerste team eindigde als tweede in de competitie. Foto: Aangeleverd

De Linge/PCG sluit seizoen als familie af

Gorinchem/Leerdam • Waterpolovereniging De Linge/PCG sloot vorige week zaterdag na een mooi seizoen het sportjaar af met mooie resultaten en een groot clubevenement.

Terwijl op de achtergrond het schelle fluitje van de scheidsrechter en het gejuich van het meegereisde publiek te horen was, waren vrijwilligers druk bezig om het publiek en leden zo goed mogelijk naar de zin te maken. Er werd tijdens de seizoensafsluiting gedacht aan alle leeftijdsgroepen. Er was een enveloppenkraam waar iedereen prachtige prijzen kon winnen, een doel in het instructiebad voor de kinderen om te proberen de grote jongens in hun spel te evenaren en de volwassenen konden gezellig wat eten en drinken in het clubhuis.

Mooie resultaten

De laatste speeldag werd afgesloten met mooie resultaten. Heren 1 eindigde op een prachtige tweede plaats. Het team is vast van plan er volgend jaar alles aan te doen om te promoveren. De Heren junioren eindigden, na een slechte seizoenstart, op een mooie plaats in de middenmoot en Heren 3 eindigde eveneens op de tweede plaats. De kleinste waterpoloërs, de E-jeugd onder 11 jaar werd knap tweede, terwijl de Dames 2, de DG en Heren 4 op een mooie derde plaats eindigden.

Al met al werd het vorige week een geslaagde dag. De club hoopt de komende tijd veel nieuwe leden te verwelkomen: de deur staat altijd wagenwijd open voor jeugd en liefhebbers van het waterpolo. Inmiddels 'focust' De Linge/PCG zich vol op het volgende seizoen, waarin de gefuseerde club opnieuw veel prijzen en nieuwe leden binnen hoopt te halen.