Herovina boekte na één punt uit vier wedstrijden eindelijk weer eens een overwinning. Het versloeg TEC zaterdag met 3-0.

Coach Gert-Jan Potters was tevreden met de prestatie van zijn ploeg. "TEC heeft best aardige spelers, maar wij hebben de wedstrijd gedomineerd. Dat wij weer eens winnen, is uiteraard lekker. Ik wil nu vol voor de vijfde plaats gaan."

Herovina kwam halverwege de eerste helft op voorsprong. Jeffrey van der Meijden scoorde de 1-0. Daarvoor miste onder andere Jesse van Vliet een goede kans op de openingstreffer. Na rust schoot TEC zijn enige kans van de wedstrijd op de paal. Dylan Strijk zorgde met de 2-0 voor de beslissing. Coen de Ridder tekende uiteindelijk voor de 3-0 eindstand.