• Toys for Boys bij Only for Men.
• Toys for Boys bij Only for Men. Foto: aangeleverd

Motoren, gadgets en whisky bij Only for Men

geldermalsen • Only for Men Geldermalsen organiseert het evenement Toys for Boys. Dit speciaal op mannen gerichte spektakel vindt plaats op zaterdag 7 mei in en rond de winkel Achter 't Veer 16 in Geldermalsen. Zoals de titel al zegt: het is een dag speciaal voor mannen, met motoren, gadgets en een whiskyproeverij.

Only for Men wil niet alleen de meeste actuele mannenmode in de schappen hebben, maar een compleet nieuwe winkelervaring bieden aan haar klanten. Daarom verrast de winkel haar klanten met bijzondere Only for Men-evenementen, die het doorgaans wat saaie winkelen een nieuwe dimensie geven. Daarbij wordt er voortdurend de samenwerking opgezocht met de regio. Zo ook bij dit Toys for Boys-gebeuren. Van games tot sigaren en van mode tot motoren: heel Geldermalsen wordt erbij betrokken.

Op zaterdag 7 mei kan elke man zijn jongenshart ophalen in Geldermalsen. Tijdens het evenement is Wednesday Whiskey aanwezig met een whiskyproeverij en is er ook een sigarenroller aanwezig. Er zijn prachtige motoren te bewonderen waar mannenharten sneller van gaan kloppen. Tevens zijn er games voor jong en oud te spelen en zijn er nog veel meer mannengadgets te bekijken.

Ook kinderen zijn van harte welkom, voor hen zijn er ook leuke activiteiten georganiseerd die de jongens van de mannen zullen scheiden. Only for Men Geldermalsen is zaterdag 7 mei open van 10:00 tot 17:00 uur. De winkel is te vinden aan Achter 't Veer 16.

Over Only for Men

Only for Men is een zogenoemde one-stop-shop voor de moderne man. Onder één dak vinden zij alles op het gebied van mode en meer. Zowel online in de webshop als in de dertien fysieke winkels worden er topmerken aangeboden op het gebied van zakelijke en casual mannenmode. Naast de omvangrijke kledingcollectie vinden klanten bij Only for Men ook een ruim aanbod aan schoenen, accessoires, huidverzorging- en lifestyleartikelen. Kijk voor meer informatie op de website van Only for Men.

q www.onlyformen.nl