• Het nieuwe terras werd feestelijk geopend.
• Het nieuwe terras werd feestelijk geopend. Foto: aangeleverd

Terras Emma feestelijk geopend

leerdam • Het nieuwe terras van woonzorgcentrum Emma is vrijdag feestelijk geopend door vrijwilligster mevrouw Kool. Zij is al ruim dertig jaar een trouwe vrijwilliger van Emma.

Kool mocht namens alle vrijwilligers het nieuwe terras openen. Het nieuwe terras bestaat uit een windscherm, zitmeubelen, tafels en planten. Dit alles is betaald uit de opbrengst van verschillende markten en activiteiten binnen Emma met de tomeloze inzet van vrijwilligers. Het terras is bedoeld voor bewoners van Emma, maar ook zeker voor bewoners van de wijk. "Dit is het beste terras van Leerdam-West", aldus een bewoner van Emma.


Zonnetje

Wethouder Arie Keppel van gemeente Leerdam was ook aanwezig bij de feestelijke bijeenkomst en roemde de inzet van de vrijwilligers. "Geweldig dat de vrijwilligers zoveel doen voor dit huis en eigenlijk dus ook voor de wijk. Ik wens u allen veel buitenplezier achter het windscherm met een heerlijk zonnetje", aldus de wethouder. Ook sprak hij de hoop uit dat Emma in de toekomst nog meer een centrale rol zal gaan vervullen als 'Huis van de Wijk'.

Vrijwilligers Emma is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers van jong tot oud voor diverse taken en klussen in en rond Emma. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Bonne Broersen, coördinator welzijn en vrijwilligers in Emma. Hij is per e-mail bereikbaar via bonne.broersen@presentvooru.nl en per telefoon via 088-4080345.


q www.koninginemmahuis.nl