Winterreüniefestival 'King of the 90's'

leerdam • Op het terrein van Leerdam Sport vindt in het weekend van vrijdag 29 en zaterdag 30 april het winterreüniefestival 'King of the 90's' plaats.

De organisatie is in handen van Geoffrey Symons van café 't Vennetje en Menno Wennekers van cafetaria Beja. Volgens de organisatoren wordt het een "heerlijk feestje met een vette lichtshow en waar heerlijk gedanst kan worden op de muziek van de jaren negentig". In het laatste weekend van april staat er een grote tent op het terrein van Leerdam Sport. Op een groot podium zullen er elf groepen en artiesten optreden. Op vrijdagavond 29 april treden hier de Party Animals, Klubbheads, dj Boozy Woozy, dj Jean en dj Michelski op. Op zaterdag 30 april betreden Django Wagner, Henk Dissel, Arjon, Tim Schalkx, dj Ricky en dj Showcees het podium. Voor de kinderen vindt er zaterdagmiddag een kindermiddag plaats. Zij kunnen dan tussen 13:00 en 17:00 uur zich uitleven op een springkussen, zich laten schminken en knutselen. Voor de kinderen is deze middag gratis.

De optredens beginnen elke avond om 20:00 uur en eindigen rond 01:00 uur. Het festival is voor iedereen vanaf achttien jaar. Legitimatie is verplicht (met uitzondering van de zaterdagmiddag). Op beide dagen gaan de tent open vanaf 19:30 uur. Een avondkaart kost vijftien euro en een passepartout voor twee avonden is 35 euro. Kaarten zijn online te koop of bij café 't Vennetje en cafetaria Beja. Kaarten tijdens de avond kosten 17,50 euro per avond.


q www.kingsofthe90s.com