• Jolanda Smit overhandigt Bedrijvig aan Gert Kooijman.
• Jolanda Smit overhandigt Bedrijvig aan Gert Kooijman. Foto: Peter Verbeek

Het nieuwe Bedrijvig magazine is uit

leerdam • De nieuwe uitgave Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden is vrijdag verschenen. Gert Kooijman van Autobedrijf Kooijman nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Bedrijvig Alblasserwaard & Gorinchem en Bedrijvig Rivierenland zijn met ingang van 1 januari 2016 samengevoegd tot één dikke Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Een prachtig business to business magazine over het ondernemerschap in de streek, uitgegeven door Het Kontakt Edities. Deze uitgave staat in het teken van mobiliteit. Voor de coverstory schoven we aan bij Gert Kooijman van Autobedrijf Kooijman. Zijn Viaanse bedrijf speelde de hoofdrol in de documentaire 'Garage 2.0', die op de landelijke televisie en IDFA werd vertoond.

Natuurlijk ontbreken verhalen over creatief woon-werkverkeer, de autobranche, vergaderen op het water en creatief omgaan met de files niet in dit themanummer. Bedrijvig was ook te gast bij het derde Blauwzaam Café, dat onder andere inging op manieren om de drukte op de weg terug te dringen.

Daarnaast brengt Bedrijvig een bijzonder interview met Kees Jan Mourik en Jaap Kruijt, directeuren van Mourik Groot-Ammers. Ze vertellen hoe ze omgingen met de ramp die zich augustus vorig jaar voltrok in het hartje van Alphen aan den Rijn.

Bedrijven in de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden ontvangen het magazine gratis per post. Deze keer werd ook het Fenexpo beursmagazine Fenexpodium mee bezorgd. Bedrijvig is online te lezen op de website van Het Kontakt Media.

q www.hetkontaktmedia.nl