Open dag bij Gerard Akerboom

leerdam • Atelier Gerard Akerboom organiseert zondag 3 april alweer voor de tiende keer een open dag in het Kampeerbosje Leerdam. Tegelijkertijd vindt er de jaarlijkse expositie plaats van de beelden die de cursisten in het atelier hebben gemaakt.

De expositie is de hele week daarna tot en met zondag 10 april te bezoeken. Ook dit jaar wordt een aantal beelden te koop aangeboden. De inmiddels opgebouwde ervaring van cursisten betekent dat de kwaliteit van de beelden jaar na jaar is toegenomen. Bovendien staan er dit jaar weer verschillende creatieve cursussen op het programma van het atelier van Gerard Akerboom. Zowel voor de beginnende als voor gevorderde beeldhouwers heeft het atelier dit seizoen een aantrekkelijk aanbod. Geïnteresseerden kunnen er ook voor kiezen om een week te komen beeldhouwen.

Tijdens de open dag is hier meer informatie over te verkrijgen. Ook zijn er deelnemers van de cursussen aanwezig die een toelichting kunnen geven. Er is gratis koffie en thee en er ligt een informatiefolder voor alle aanwezigen klaar.

Het atelier is te vinden in het Kampeerbosje Leerdam, gelegen aan het Recht van ter Leede 25 in Leerdam. De open dag is zondag 3 april van 12:00 tot 17:00 uur.


q www.ateliergerardakerboom.nl