• Bart Sanders geeft tekst en uitleg over zijn bedrijf.
• Bart Sanders geeft tekst en uitleg over zijn bedrijf. Foto: Peter Verbeek

Contactus in De Huyskamer

hagestein • Voor de eerste bijeenkomst van dit jaar streek businessclub Contactus afgelopen donderdag neer in het recent geopende restaurant De Huyskamer. Het werd een in alle opzichten geslaagde avond.

Buitengewoon verheugend was dat het samenzijn werd bijgewoond door zeven introducees. Tekenend voor de goede onderlinge sfeer was dat ze meteen bij de gesprekken werden betrokken. Een drietal was dusdanig gecharmeerd van het verloop van de avond dat ze zich als lid hebben aangemeld.


Passie

De keukenbrigade van De Huyskamer had een keuzemenu samengesteld dat bij iedereen in de smaak viel. Na het voorgerecht gaf voorzitter John Hol het woord aan Bart Sanders, van Barts Maatpakken. Op bevlogen wijze vertelde hij over zijn passie: het dragen van stijlvolle maatpakken, gemaakt van exclusieve stoffen. "Uiteindelijk beslist de klant hoe zijn kostuum eruit ziet. Hij kan kiezen uit knopen, stiksels, voering en bijna vijfhonderd stoffen van een combinatie van hoogwaardige wol en kasjmier." Sanders levert tevens handgemaakte herenschoenen, terwijl de dames bij hem terecht kunnen voor mantelpakjes, blazers, broeken, rokjes en jurken. Voorafgaande aan het nagerecht gaf Dick Bakker, van het in Houten gevestigde Arval Nederland, een presentatie over de voordelen van het leasen van auto's voor zakelijke gebruikers. Hij vertelde dat het MKB, met name de zzp'ers, een groeimarkt is. "Dat zijn rationele klanten, met oog voor de kosten. En bij Arval Nederland, met een marktaandeel van ruim 5 procent een van de grootste van de bijna duizend autoleasemaatschappijen van ons land, zijn ze aan het juiste adres."
Aansluitend bedankte John Stuivenberg, voorzitter van Stichting Steevast, de businessclub voor de donatie van 500 euro. Deze stichting is opgericht door de ouders van een aantal jongvolwassenen met een beperking die voor hun kinderen een veilige woonruimte met begeleiding hebben gecreëerd. In nauwe samenwerking met LekstedeWonen en Syndion is in De Plataan een complex gerealiseerd dat in 2013 is geopend. De schenking is gebruikt voor de aanschaf van een dolby surround set dat een plaatsje heeft gekregen in een van de gemeenschappelijke ruimten.