• De ravage na de botsing was groot.
• De ravage na de botsing was groot. Foto: ZHZ Actueel

Vrouw bekneld na botsing op N848

vuren/asperen • Het was opnieuw raak op de provincialeweg N848. Zowel maandag als dinsdag was er sprake van een ongeval.

Op de N848 tussen Asperen en Leerdam zijn maandagmiddag een vrachtwagen en een personenauto frontaal op elkaar gebotst. De bestuurster van de personenauto is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Hulpdiensten rukten massaal uit voor het ongeluk. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond, maar de bestuurster van de personenauto moest uit haar wagen worden bevrijd. Zij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

De provinciale weg ter hoogte van het ongeluk werd afgesloten voor al het autoverkeer.

Kruising

Dinsdagochtend kwamen op de N48 op de kruising met de Nieuwe Zuiderlingedijk twee auto's met elkaar in botsing. Bij dit ongeval zijn twee mensen gewond geraakt. Zij zijn met de ambulance naar het Beatrixziekenhuis in Gorinchem gebracht.

A27

Op de A27 Breda richting Utrecht gebeurde donderdagmorgen rond 09:30 uur een ongeluk waarbij meerdere auto's betrokken waren. Het betrof een kop-staartbotsing. Vanwege het ongeval werd de linkerrijstrook afgesloten. Er stond al snel een file van enkele kilometers.

Meer nieuws op:

q www.hetkontakt.nl/regio/leerdam