Rhelico houdt koploper SCR in bedwang: 0-0

rijswijk • Rhelico pakte uit bij koploper SCR dankzij een 0-0 gelijkspel een verdienstelijk punt. Volgens trainer Ferry van de Wal was dit ook verdiend.

"Al was 4-4 een betere uitslag geweest. We hebben allebei de nodige kansen gekregen, maar de keepers en verdedigers grepen goed in." Van de Wal zag in de warming-up nog twee spelers uitvallen, waardoor onder andere de 15-jarige Mark Verbruggen als rechtsback in de basis begon.

Vlak voor tijd waren beide ploegen nog dichtbij de volle winst. Eerst bediende Dennis van Zanten de vrij staande Willem Verweij. Zijn inzet ging over het doel. In de tegenaanval kreeg ook SCR een goede kans, maar doelman Michel Kuipers bracht redding. "Een overwinning zou voor beide ploegen ook gestolen zijn", vond Van de Wal.

Dankzij de remise gaat Theole met de tweede periode aan de haal. Rhelico handhaaft zijn plek in de subtop. "En dat is al veel beter dan we voor dit seizoen hadden verwacht. Het zou leuk zijn als we nog iets kunnen meepikken. Alles wat er nu nog bij komt, is mooi meegenomen. We zijn blij dat we onderin niet in de problemen zijn geweest", besloot Van de Wal.