Sterk Haaften bij rust al klaar met Well

haaften • Haaften consolideerde zijn koppositie eenvoudig door met 6-1 af te rekenen met Well. Al voor rust was de wedstrijd gespeeld. Haaften ging halverwege met 4-0 aan de leiding.

"Het was niet heel lastig", constateerde trainer Denny van Geffen. "Het was vandaag snel gebeurd. Vorige week misten we nog veel kansen, nu waren de eerste drie gelijk raak."

Drie treffers

Johnnie Noorthoek, volgend seizoen actief voor Nivo Sparta, onderscheidde zich in de eerste helft met drie treffers. Nadat hij de stand op 2-0 had gezet, scoorde Michael Smit de 3-0. Noorthoek bepaalde vervolgens de ruststand op 4-0. Na de thee deed Haaften het rustiger aan. Sam Onink zette de 5-0 op het scorebord, waarna Well iets terug mocht doen. Het slotwoord was aan Jordy Perdon. Hij maakte van elf meter de 6-1. Dat was al de derde strafschop voor de thuisploeg. De 4-0 van Noorthoek was eveneens van elf meter, Danny Verwolf miste vanaf de stip. Van Geffen nam Verwolf die misser niet echt kwalijk. "Danny werd bij twee penalty's neergelegd en heeft één assist gegeven. Hij had dus voldoende aandeel in het resultaat."

Komend weekend wacht Haaften een belangrijk duel in de titelstrijd. De mannen van Van Geffen gaan dan op bezoek bij concurrent Schelluinen. Haaften is er klaar voor. "We hebben vandaag prima gespeeld op een slecht veld en we scoorden heel makkelijk. Als we dat zaterdag ook kunnen opbrengen, ben ik ervan overtuigd dat wij gaan winnen", aldus een zelfverzekerde Van Geffen.