Afbeelding
Foto:

Gezellige winteravond voor project in Kenia

herwijnen • Leden van de gereformeerde kerk in Herwijnen gaan begin april naar Kenia om kinderen in sloppenwijken te helpen. Op vrijdag 11 maart wordt een gezellige avond georganiseerd om geld in te zamelen.

De reis naar Kenia heeft als doel om te helpen bij de bouw van een Day Care Center voor kinderen in Nairobi. Het is een project van GAiN, waar Tamme en Anja de Vries uit Herwijnen betrokken bij zijn geraakt. Zij wisten ook anderen enthousiast te maken, waaronder mede-gemeenteleden uit de kerk in hun woonplaats.

Op 11 maart organiseren de reizigers een gezellige avond met onder meer bingo, een veiling en diverse winterse soepen en voor de kinderen pannenkoeken. De avond begint om 18.00 uur en speelt zich af aan de Waaldijk 187 in Herwijnen. Voor 2,50 euro wordt vervoer geregeld. Voor het eten en drinken is een giftenpot aanwezig. Aanmelden kan tot 7 maart bij Anja de Vries (0418-582332, amdevries187@kpnmail.nl).

Nairobi, de hoofdstad van Kenia, heeft een grote sloppenwijk: Kibera. Kinderen hebben er te maken met slechte voeding, mishandeling en verwaarlozing. GAiN wil helpen met de bouw van een centrum voor het opvangen en opvoeden van kinderen van nul tot vijf jaar. Giften zijn welkom op NL29ABNA045 16 36 015 (GAiN) o.v.v. code 932 of DCC Kenia.