• De wachtkamer in de Schaiksehof.
• De wachtkamer in de Schaiksehof. Foto: aangeleverd

Opening Schaiksehof in Leerdam

leerdam • Gezondheidscentrum Schaiksehof (onder sportschool Family Fit Muslu) in Leerdam beleeft vrijdag 4 maart haar officiële opening. Ter gelegenheid hiervan is er van 15:00 tot 19:00 uur een open middag. Bezoekers kunnen zo kennismaken met praktijken die zich hier hebben gevestigd.

Zo is Praktijk De Wiel te vinden in de Schaiksehof. De Wiel is al jaren bekend onder de naam Fysiotherapie De Wiel. Sinds 2016 heeft de praktijk een nieuwe naam, die beter past bij de zorg die wordt geboden, en een nieuw logo. Praktijkhouders Carien Schmidt en Colette van Gameren: "Met ons breed gespecialiseerde team bieden we zorg aan jong en oud. Dat veel cliënten ons weten te vinden blijkt wel uit de regionale functie die we innemen binnen de eerstelijnszorg. Naast de twee behandelkamers bij de sportschool hebben we in het nieuwe gezondheidscentrum twee behandelruimten en een grote oefenzaal erbij gekregen. We blijven overigens ook gevestigd in gezondheidscentrum De Wiel in Schoonrewoerd."
Ook LogopedieKinderpraktijk/LogopedieBonVie neemt haar intrek in de Schaiksehof. Yvonne Dols: "We zijn blij nu in de Schaiksehof gevestigd te zijn, omdat we hier samen kunnen werken met verschillende disciplines." Zo ook Beleef & Leer, remedial teaching en kindercoaching, uit Culemborg. Praktijkeigenaar Danita Paul is verheugd om met haar team hun diensten nu ook in Leerdam te kunnen aanbieden.
Samenwerking is dan ook een belangrijk doel voor de praktijken in gezondheidscentrum Schaiksehof. Voor een goede aanpak van problemen zijn immers vaak meerdere disciplines nodig. De praktijken verwachten bovendien verdere uitbreiding van de zorg in gezondheidscentrum Schaiksehof.