• De Hockeyclub Leerdam doet dit jaar voor het eerst mee.
• De Hockeyclub Leerdam doet dit jaar voor het eerst mee. Foto: aangeleverd

Veel clubs willen clubkas spekken

regio • Verenigingen en stichtingen uit de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden schrijven zich massaal in voor de Rabobank Clubkas Campagne. En de bank verwacht nog meer aanmeldingen.

"De teller staat inmiddels op 290 clubs en we verwachten dat er nog zeker honderd bijkomen", vertelt Carin van Huët, directievoorzitter van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. "Deze campagne wordt elk jaar heel goed gewaardeerd. Elke vereniging of stichting kan wel een steuntje in de rug gebruiken." De ruim zestienduizend leden van de bank bepalen hoe hoog de donatie is die verenigingen en stichtingen krijgen. Ze kunnen van 1 tot en met 14 april online stemmen op maximaal vijf clubs. De deelnemers van de Rabobank Clubkas Campagne ontvangen een bijdrage naar rato van het aantal stemmen.


Verenigingen en stichtingen die actief zijn in het werkgebied van de bank én klant zijn bij Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden en voldoen aan de voorwaarden kunnen zich tot vrijdag 26 februari inschrijven via de site. Voor de drie verenigingen en stichtingen met de meest creatieve en ludieke promotiecampagne stelt de Rabobank een extra bijdrage beschikbaar. Als deze clubs hun actie delen via social media (#clubkasAV) en via communicatie.av@rabobank.nl laten weten waarom zij de originaliteitsprijs verdienen maken ze kans op een extra bijdrage van 500, 250 of 100 euro. De uitslag van de campagne en de winnaars van de originaliteitsprijs worden bekend gemaakt tijdens de grote finale avond op woensdag 21 april.


q www.rabobank.nl/av