Vuren had tegen Noordeloos een kwartier nodig om een punt uit het vuur te slepen. Na een magere eerste helft keek de ploeg van Albert van Zandwijk tegen een 2-0 achterstand aan. "We speelden niet goed. Vooral opbouwend was het slecht", vond Van Zandwijk.

Maar na rust herstelden de gasten zich: Sjors Vonk en Stephan van Steenis trokken de stand weer gelijk. "We gingen na rust volle bak. Dat pakte goed uit, maar het kostte ook kracht en dus vielen we daarna weer wat terug."
Noordeloos kreeg van elf meter de kans om opnieuw op voorsprong te komen, maar faalde. Vuren moest met tien man verder toen doelman Tim Ritmeester een doorgebroken speler neerhaalde. Even later kreeg ook een speler van Noordeloos rood.