Kunst en Vliegwerk zet haar deuren open

hellouw • Gymvereniging Kunst en Vliegwerk uit Hellouw zet haar deuren open tijdens een open middag op woensdag 17 februari. De activiteiten duren van 14:00-16:00 uur.

Wie van sporten houdt en benieuwd is wat er allemaal bij Kunst en Vliegwerk mogelijk is, krijgt op woensdag 17 februari de kans om eens een keertje langs te komen.

Gymgroepen

Voor kinderen in de leeftijd van tweeënhalf tot twaalf jaar zijn er op de donderdagmiddagen verschillende gymgroepen actief.

Ook jonge meiden vanaf twaalf jaar kunnen wekelijks sporten in de gymzaal in dorpshuis de Biskamp.

Bovendien is er een damesgroep actief die iedere week van 20:00-21:00 uur verschillende sportactiviteiten doet, zoals volleybal en steps.

Keuze genoeg

"Keuze genoeg dus", laten de organisatoren van de open middag weten. "Als je zin hebt in een gezellige middag, kom dan naar de open middag en vergeet niet je sportkleding mee te nemen." Ouders zijn natuurlijk ook hartelijk welkom om te komen kijken. De entree is gratis, voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd.

Iedere deelnemer krijgt na afloop een leuke verrassing mee naar huis. Belangstellenden kunnen voor meer informatie terecht bij Sita van Arendonk; tel.: 0418-582422.