• Topshelf sponsort de G-pupillen van Asperen.
• Topshelf sponsort de G-pupillen van Asperen. Foto: Aangeleverd

Topshelf sponsort G-pupillen Asperen

asperen • In december werden de G-pupillen van voetbalvereniging Asperen uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking van de door de sponsor aangeboden kleding.

Sponsor Topshelf heeft er een gezellige avond van gemaakt. Alle spelers en begeleiders kregen uit handen van de bedrijfsleider een trainingpak en een shirtje en broekje met hun eigen naam erop. En als verrassing ook nog een tas om voetbalschoenen in te doen en zweetbandjes voor om de polsen. Topshelf steunt hiermee het initiatief om kinderen met een beperking te laten sporten en wil hier mee aangeven dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. De begeleiding van het team en de spelers zijn heel erg blij met dit gebaar.

G-voetbal

Het G-voetbal is een niveau in het voetbal voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Op dit niveau is - in tegenstelling tot andere niveaus in het voetbal - meestal geen leeftijdsgrens gesteld. Wel bestaan er gesplitste afdelingen tot 16 jaar en voor volwassenen.

Als vereniging gaat het Asperen erom om samen op een gezellige manier sport te beoefenen. "Het is natuurlijk ook leuk om dit in een competitie te doen, maar dan is winnen niet de belangrijkste factor", aldus de begeleiders. "Sociaal bezig zijn en bewegen is goed voor iedereen. Dus ken jij iemand of ben jij zelf de persoon die het leuk lijkt om hier aan mee te doen, geef je dan snel op. Ook begeleiders zijn van harte welkom. Leeftijd: 6 t/m 15 jaar, trainingsdag woensdag van 18:00 tot 19:00 uur.

Belangstellenden kunnen voor nadere informatie terecht bij Ivo de Keijzer: ivo_dekeijzer@hotmail.com.