Open dagen op Lek en Linge

regio • Scholengemeenschap Lek en Linge met vestigingen in Culemborg en Geldermalsen houdt in januari meerdere open dag om leerlingen van de basisschool en hun ouders de kans te geven sfeer te proeven.

Voor ouders of leerlingen die op zoek zijn naar een school voor voortgezet onderwijs die onderwijs biedt op alle niveaus, inclusief tweetalig onderwijs, is dit de kans om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van Lek en Linge. De locatie De Lingeborgh in Geldermalsen zet woensdag 20 januari haar deuren open. De vier locaties van Lek en Linge Culemborg zijn vrijdag 22 en maandag 25 januari aan de beurt. Tijdens deze open dagen kunnen geïnteresseerden volop informatie inwinnen over de opleidingsmogelijkheden en de leerlingenbegeleiding die de school biedt. Docenten staan klaar om vragen te beantwoorden. Natuurlijk zijn er rondleidingen door de gebouwen, deze worden verzorgd door leerlingen zelf.

Proefjes

Basisschoolleerlingen krijgen de dagelijkse gang van zaken te zien bij de praktijkvakken, kunnen zelf helpen, knutselen en proefjes doen. Of ze worden op verschillende manieren uitgedaagd bij wiskunde, natuur- of scheikunde, biologie en de talen. Ook op sportief en cultureel vlak is er veel aanbod. De gymzalen zijn open, er wordt muziek gemaakt en wie wil kan zich van zijn creatieve kant laten zien bij handvaardigheid en tekenen.

De open dag van de Lingeborgh is op woensdag 20 januari en duurt van 14:00 tot 16:30 en 19:00 tot 21:00 uur. Lek en Linge Culemborg houdt open dagen op vrijdag 22 januari van 15:30 tot 17:30 en 19:00 tot 21:00 uur en maandag 25 januari van 18:00 tot 20:00 uur.

q www.lekenlinge.nl