Lego voor het Beatrixziekenhuis

regio • De stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis ontving onlangs een grote hoeveelheid legobouwpakketten van A-ware Foodgroup.

Dit is een bedrijf gespecialiseerd in de productie, het rijpen, versnijden, verpakken, transporteren en verkopen van kaas en heeft een eigen stichting opgericht. Deze stichting zet zich in voor hulpvragen van diverse aard.

De medewerkers kunnen zelf ideeën en hulpvragen aandragen. Dit heeft onder andere de vader van Ilse Bresser gedaan. Hij heeft er voor gezorgd dat de stichting een prachtige gift heeft gedaan voor alle kinderen van het Beatrixziekenhuis. Zijn dochter, Ilse, is namelijk geruime tijd patiënt geweest in het Beatrixziekenhuis. Gelukkig gaat alles weer goed met Ilse en kon zij zelf de bouwpakketten overhandigen.

Kinderen

De bouwpakketten zijn niet alleen bedoeld voor de kinderafdeling, maar ook voor kinderen die komen op de dagbehandeling en die een bezoek moeten brengen aan de spoedeisende hulp. De stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis is erg blij met deze gift. "Met de legobouwpakketten kunnen we het bezoek en verblijf voor onze jonge patiënten veraangenamen", zegt Heidi Ruis, voorzitter van de werkgroep. "En dat is waar we naar streven."

Present bestaat uit de woonzorgcentra Emma in Leerdam, Graafzicht in Bleskensgraaf, Hof van Ammers in Groot-Ammers, Meesplein in Leerdam en Open Vensters in Ameide. Present is het vertrouwde adres voor zorg en dienstverlening in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

q www.presentvooru.nl