Vv Tricht winnaar GGZT

geldermalsen • Tricht is de grote winnaar geworden van het Groot Geldermalsen Zaalvoetbal Toernooi (GGZT)

Het toernooi werd gehouden rond de kerstdagen in de sporthal De Randhorst in Geldermalsen. De deelnemende verenigingen GVV, MVV'58, vv Beesd, vv Rhelico en vv Tricht hebben er met elkaar een leuke en sportieve week van gemaakt. Maar liefst 117 deelnemende teams, die in 23 verschillende poules hebben gestreden om de beker. In ruim 50 uur zaalvoetbal zijn er bijna 1.000 kinderen in actie gekomen.


vv Tricht

Dit jaar stak vv Tricht er sportief boven uit met 11 overwinningen in 23 poules. Hiermee heeft de vereniging over alle poules het beste resultaat behaald en hebben daarmee de GGZT wisselbeker Cup gewonnen. MVV'58 en vv Beesd hebben ieder vier poules gewonnen, GVV drie poules en V.V. Rhelico één poule.

"Het was wederom een succesvol jaar, met veel strijd en sportiviteit", zegt Mark de Deugd namens de organisatie. "Het blijft fantastisch om zo veel kinderen in diverse leeftijden te zien voetballen. Er zijn geen problemen geweest en het toernooi is vlekkeloos verlopen. De vele toeschouwers en hun aanmoedigingen hebben voor een gezellige week gezorgd, waar wij dankbaar voor zijn. Het blijft elk jaar spannend of alles verloopt zoals je van te voren bedenkt."

Naast de bekers voor de winnende teams gingen alle kinderen met een vaantje van het toernooi naar huis. Op de website www.ggzt.nl zijn alle uitslagen te vinden en de foto's van de winnende teams van dit jaar.