• De betrokkenen showen het nieuwe logo.
• De betrokkenen showen het nieuwe logo. Foto: Andre Domburg

Nieuw logo bedrijvenpark Gelkenes

molenwaard • Bedrijvenpark Gelkenes heeft een nieuwe logo gekregen.

De basis van het nieuwe logo is de ster van het wapen van Groot-Ammers, samengevat in een cirkel die het gezamenlijk optrekken van de bedrijven benadrukt. Het gedeelte van de ster en de cirkel wat elkaar overlapt, geeft een mooie grafische en industriële vorm als zijnde een gestileerd tandwiel. "Een passende vorm bij een industriepark met veel techniek", aldus Erwin Gerwig van Packland Procesmechanisatie, secretaris van het Parkmanagement. De punten van de ster steken scherp uit de cirkel hetgeen een symbolische waarde heeft als zijnde alle export die vanaf het bedrijvenpark plaatsvindt. "Er zijn bedrijven op Gelkenes die nauwelijks klanten hebben in Nederland, hun producten worden naar alle continenten in de wereld verscheept", aldus Sjaak van de Graaf, voorzitter van het Parkmanagement.

De wethouders Boender en Özdere zijn blij met het nieuwe logo. "Een florerend bedrijvenpark als Gelkenes is een belangrijke factor voor de leefbaarheid in onze kernen, zonder bedrijven zou de werkgelegenheid er een stuk anders uit zien in onze regio!"

De voornaamste kleuren van het nieuwe logo zijn groentinten en dat is niet voor niets. "Dit past bij de ambitie van ons park om op termijn energie neutraal te worden", aldus Sjaak van de Graaf. In de nabije toekomst zal hier meer over bekend gaan worden.

Jet de Wit van het ontwerpbureau J@D-zain is verantwoordelijk voor het ontwerp. Op de foto tonen Erwin Gerwig, Fatih Özdere, Jet de Wit, Kees Boender en Sjaak van de Graaf het nieuwe logo.