• Er is ook een kinderijsbaan op de Wintermarkt.
• Er is ook een kinderijsbaan op de Wintermarkt. Foto: Stockbeeld

Weer Wintermarkt in Schelluinen

schelluinen • Het dorpsberaad in Schelluinen houdt op vrijdag 16 december de Schelluinse Wintermarkt in en rondom Ons Dorpshuis aan de Commanderijstraat in Schelluinen.

Er worden tijdens de Schelluinse Wintermarkt artikelen als bloemstukken, bloemen, sieraden, woondecoratie, tassen, keramiek en tweedehands spullen verkocht.

Oliebollen

Ook zijn er voor de inwendige mens diverse lekkernijen zoals oliebollen, chocoladesnacks, boerenkaas en warme broodjes verkrijgbaar. Daarnaast kunnen de bezoekers rekenen op een schiettent en promotie van de skiservice, diverse verenigingen uit Schelluinen en het dorpsberaad.

De Schelluinse Wintermarkt gaat om 17.00 uur van start; belangstellenden zijn tot 22.00 uur welkom. De toegang tot de markt is gratis.

Kinderijsbaan

Dit jaar zijn er ook weer diverse andere activiteiten op de Schelluinse Wintermarkt. Zo is vanaf 15.30 uur de kinderijsbaan op de parkeerplaats geopend, die mogelijk wordt gemaakt door IJsclub Schelluinen.

Om 19.00 uur wordt onder muzikale begeleiding de jaarlijkse lampionnenoptocht gehouden door de plaatselijke oranjevereniging. Zangvereniging Nieuw Leven heeft ook dit jaar het Rad van Avontuur weer meegenomen, waar bezoekers uiteenlopende prijzen kunnen winnen.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen via
wintermarktschelluinen@gmail.com.