• Sint kwam zaterdag aan in Molenaarsgraaf.
• Sint kwam zaterdag aan in Molenaarsgraaf. Foto: Geurt Mouthaan

Sint en zijn Pieten komen weer aan

regio • Ook zaterdag 19 november komen Sint en zijn Zwarte Pieten weer op diverse plekken aan.

In Hoornaar is dat rond de klok van 10.30 uur bij woonzorgcomplex De Zes Molens. Samen met Zwarte Pieten Band Wild Geraas uit Papendrecht gaat de stoet naar dorpshuis Het Bruisend Hart. Daar is tot 12.00 uur een Sinterklaasfeest, mogelijk gemaakt door Ondernemersvereniging Bruisend Hoornaar.

Molenwaard

Sint Nicolaas en zijn Zwarte Pieten komen om 10.30 uur Bleskensgraaf aan bij de brug. Na aankomst is er in De Spil een feest, waar Sint ook de winnaars van de kleurwedstrijd bekend maakt. Vanaf 14.00 uur is de goedheiligman in Oud-Alblas. Kinderen zijn welkom vanaf 13.45 uur op de parkeerplaats aan de Dorpsstraat, tegenover de Burgemeester Boudet van Damstraat, voor een programma van circa een uur. De kinderen krijgen na afloop iets lekkers. Sinterklaas en zijn Pieten komen om 11.00 uur aan in de haven van Groot-Ammers. Bij winkelcentrum Het Oranjeplein is er een feest.

Sinterklaaskamer Graanbuurt

In De Graanbuurt in Giessenburg is een speciale kamer voor Sinterklaas ingericht. Hier worden ook cadeautjes ingepakt en kinderen mogen naar de kamer van Sinterklaas komen kijken. In de kamer liggen kleurplaten die ze mee mogen nemen. Sinterklaas heeft beloofd om op zaterdag 3 december van 11.00 tot 14.00 uur naar de Graanbuurt te komen, zodat de kinderen de kleurplaten aan hem kunnen geven en zij krijgen dan wat lekkers.