• Linda Boote en Tanja de Groot runnen In de notendop.
• Linda Boote en Tanja de Groot runnen In de notendop. Foto: Marijke Verhoef

Gezellig shoppen bij In de notendop

nieuwpoort • Nieuwpoort heeft er sinds dit voorjaar een nieuwe winkel met woonaccessoires en cadeauartikelen bij: In de notendop.

Heel wat Poorters hebben de nieuwe onderneming al ontdekt. Het is een pareltje voor wie van landelijke woonaccessoires houdt of zoekt naar een leuk verjaardagscadeautje. In de notendop heeft een ruime collectie met tekstborden, zowel christelijk als regulier. Daarnaast hebben ze eigenwijs kinderspeelgoed en een collectie wenskaarten. Wie een cadeautje zoekt voor kraamvisite, kan ook slagen bij In de notendop. De winkel heeft onder andere geboortetaarten in het assortiment en binnenkort is het ook mogelijk om een krukje te laten bedrukken met een foto. Verder is het mogelijk om geboortekaarten van Hummeltje en trouwkaarten te bestellen via In de notendop.

De winkel wordt gerund door Tanja de Groot uit Nieuwpoort en Linda Boote uit Tienhoven. Ze zijn al sinds de middelbare school vriendinnen en droomden van een eigen zaak. Ze wilden dat avontuur beginnen zodra de kinderen iets groter zijn, maar er kwam een kans voorbij die ze niet konden laten schieten. "Ik hoorde op het schoolplein dat A-B Bike het pand aan de Vlietstraat had gekocht en dat er nog een ruimte te huur was. Nog diezelfde middag hadden we het geregeld", glimlacht Tanja.

"De locatie is perfect. Klanten kunnen gemakkelijk voor de deur parkeren en Nieuwpoort miste een winkel als de onze. Voor cadeautjes moest je al snel uitwijken naar Schoonhoven, Groot-Ammers of Gorinchem. Dat hoeft nu niet meer." De vriendinnen pakken cadeautjes overigens formidabel in, met strikjes, lintjes en al. "Dat waarderen de klanten enorm." En zelf vinden ze het ook enorm leuk. Linda: "We hebben er echt heel veel schik in. Dit voelt bijna niet als werk."

In de notendop is te vinden aan de Vlietstraat 1a te Nieuwpoort. Op dinsdag en donderdag en vrijdag is de winkel geopend van 8:30 tot 16:30 uur, op woensdag van 8:30-12:00 uur en zaterdag van 8:30-15:00 uur. Op de Facebookpagina In de Notendop staat iedere dinsdag en woensdag een aanbieding. Meer weten? Check Facebook of mail indenotendop@outlook.com.