• Ook dit jaar is er een ouder-kindmiddag.
• Ook dit jaar is er een ouder-kindmiddag. Archieffoto: Geurt Mouthaan

Slingeland festival komt er weer aan

bleskensgraaf • Het Slingeland festival vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 26 juni op het Melkwegplein in Bleskensgraaf.

Het festival presenteert een uitgebreid programma met seminars, een kindermorgen, een ouder-tiener programma en concerten. Het Slingeland festival heeft als doel om kerken binnen de Alblasserwaard met elkaar te verbinden en mensen met elkaar in contact te brengen.

Met meerdere tenten op het festivalterrein kunnen bezoekers kiezen tussen verschillende programmaonderdelen. Op vrijdagavond trapt het festival af met een kinderconcert met Marcel Zimmer en vervolgens een concert voor volwassenen. Johan Terlouw zet de mensen tot nadenken omtrent het festivalthema 'Windkracht 7' tijdens het kampvuur. De zaterdag begint met een leuk en leerzaam programma voor kinderen met spel, toneel en zang. Daarnaast is er een seminar over 'Wind of tegenwind' door Marcel de Keizer en een seminar over seksuele opvoeding door Wietske Noordzij van Raise Up. 's Middag is er een programma voor vaders of moeders en hun tienerzoon of dochter (10-17 jaar). 's Avonds is er een aanbiddingsconcert met Heartbeat Worship uit Twente, waarbij Wim Hoddenbagh van de 4e Musketier een lezing zal houden. Aansluitend is er onder leiding van Wim een kampvuuravond. Zondag 26 juni wordt het weekend afgesloten met een middagdienst in de grote tent onder begeleiding van Praisy Pianos en Jurrien ten Brinke van Hoop voor Noord. Voor het zaterdagmiddag programma is aanmelden via de website verplicht. Het complete programmaoverzicht is te bekijken op www.slingelandfestival.nl.