• Max Broekhoff, Carmen Timmer en Chris van Wijk.
• Max Broekhoff, Carmen Timmer en Chris van Wijk. Foto: Geurt Mouthaan

Eerste Bedrijvig voor Chris van Wijk

gorinchem • Chris van Wijk van Aannemersbedrijf J. van Daalen nam vrijdag het eerste exemplaar van de tweede editie van Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden in ontvangst.

Hij kreeg het business-to-businessmagazine, een uitgave van Het Kontakt Media, uit handen van Carmen Timmer en Max Broekhoff, media-adviseurs van Het Kontakt. Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden werd afgelopen week verspreid onder ondernemers in de regio. Chris van Wijk staat deze keer op de cover van Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Hij vertelt over een opvallend bouwproject in Leerdam. In de Glasstad verbouwt het Gorcumse aannemingsbedrijf de oude watertoren om tot kantoren én twee luxe lofts op grote hoogte.

Daarnaast komen er op de bijbehorende waterkelder vier bijzondere woningen en een unieke ronde woning op de ronde reinwaterkelder. Deze zijn ontworpen door Brand BBA | BBA Architecten uit Alblasserdam. Voor het ontwerp van de invulling van de watertoren tekenden de architecten Loor en Verkuil uit Gorinchem.

Gert-Jan Lagendijk

De tweede editie van Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden staat in het teken van vastgoed. In het magazine staat onder meer een kaart van de beschikbare kavels op de regionale bedrijventerreinen, een artikel over het beeldbepalende voormalige pand van DK Home in Meerkerk, een achtergrondverhaal over industrieterreinen en een interview met Gert-Jan Lagendijk, eigenaar van Aannemingsbedrijf Lagendijk uit Streefkerk en sinds enige tijd bestuurslid van Bouwend Nederland.

In september verschijnt er weer een editie van Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Het thema is dan 'Financiën'. Vanuit diverse invalshoeken wordt dit thema op de redactionele pagina's uitgewerkt. Daarnaast komen ook andere zakelijke items aan bod, om zo ondernemers uit de regio te informeren en te inspireren. Vaste items als Het Ambacht, nieuwsberichten, de agenda en rubrieken als 'Dit is mijn pak' krijgen ook een plek. Kijk voor meer informatie op


q www.hetkontaktmedia.nl