• Het Braanker Logistics Cycling Team en de gasten van het benefietdiner.
• Het Braanker Logistics Cycling Team en de gasten van het benefietdiner. Foto: Geurt Mouthaan

Benefietdiner goed voor 2.260 euro

bleskensgraaf • Het benefietdiner in restaurant De Burgemeester te Bleskensgraaf van het Braanker Logistics Cycling Team, dat eind augustus deelneemt aan de Tour for Life, bracht vorige week dinsdagavond 2.260 euro op.

Elco van den Berg van De Burgemeester overhandigde de cheque aan Wout van Wijnen van het Alblasserwaardse wielerteam.

Doel van het team is minimaal 50.000 euro op te halen voor het goede doel waar de Tour for Life voor is bestemd: onderzoek naar individuele kankertherapie in het grootste kankerinstituut van Nederland, de Erasmus MC Daniel den Hoed Stichting. Braanker Logistics Cycling Team heeft de afgelopen tijd al diverse acties uitgevoer, zoals een spinningmarathon. Op 20 augustus zijn de teamleden aanwezig bij de Wielerronde rondom de Graaf. De teller staat inmiddels op 28.458 euro.

De deelnemers beginnen 28 augustus in Italië en fietsen vervolgens via de Franse Alpen, de Vogezen en de Belgische Ardennen nar Rotterdam, waar ze op 4 september aankomen. Een tocht van acht dagen, waarbij honderden kilometers over de bergen afgelegd gaan worden.

De rijders van Braanker Logistics Cycling Team zijn Didier Deleersnijder, Jaco Bakker, Bert Bakker, Gerard Wemmers, Tony Faro, Sam Bastijns, Wout van Wijnen en Chris Braanker. De begeleiders zijn Niels van Gorp, Rob Herbig, Ruud Melching en Ron den Braber.

Doneren kan op www.tourforlife.nl/braanker-logistics-cycling-team. Voor meer informatie over onder meer sponsoring van het team:

q www.braankerlogistics-cyclingteam.nl.