Politiek café PvdA over werk

boven-hardinxveld • De PvdA-afdelingen in de regio AV houden maandag 23 mei een politiek café over Arbeid in de Alblasserwaard.

Financieel woordvoerder in de Tweede Kamer Henk Nijboer geeft zijn visie op de economische vooruitzichten van Nederland. Met een paneldiscussie wordt aansluitend stilgestaan bij de vooruitzichten voor de regio. Aan de orde komt de vraag: 'Hoe verdienen wij over tien jaar ons geld en welke banen zijn er dan nog?'

Na jaren van crisis groeit de economie weer. Henk Nijboer zal de aanwezigen uitleg geven over het gevoerde beleid en zijn visie op de toekomst van Nederland. Hoe zal bijvoorbeeld de werkgelegenheid zich ontwikkelen? En waar liggen de kansen voor Nederland?

Tijdens de paneldiscussie wordt ingezoomd op de regio. Wat betekenen deze vooruitzichten voor bijvoorbeeld de werkgelegenheid in de regio? Is er straks nog voldoende werk en wel type banen zijn dit dan? In het panel zitten Piet Hoogendoorn - directievoorzitter Rabobank Drechtsteden, Henk Nijboer en Heidi Ruis - manager bij Rivas Zorggroep. Locatie: Partycentrum 't Hart, Boven-Hardinxveld, Nassaustraat 6. Inloop vanaf 19:30, aanvang om 20:00 uur. Leden en niet-leden zijn welkom.