Schelluinen walst over Noordeloos heen

schelluinen • In de laatste wedstrijd van het seizoen kende Schelluinen geen enkele moeite met SV Noordeloos. De Giessenlandenderby eindigde in een alleszeggende 6-0 overwinning voor de thuisclub.

Volgens Wout Lems was de zege vooral prettig met het oog op de nacompetitie. "Hoewel het er in de eerste helft niet naar uit zag, is dit een mooie opsteker voor ons. We hebben vandaag verzorgd voetbal gespeeld en daar ben ik blij mee. Ook complimenten voor de arbiter van vandaag, want het duel verliep erg sportief."

Nadat Bart van den Bosch en Yoeri Duyzer de thuisploeg op 2-0 hadden gezet voor rust, zag Lems dat het verzet bij Noordeloos was gebroken. In de tweede helft liep Schelluinen door goals van Tim de Jong, Remon de Kreij, nogmaals Duyzer en Melvin Scheffers uit naar een eclatante 6-0 zege.

Voor de blauw-witten wacht in de nacompetitie een tweeluik met Good Luck. "Een tegenstander waartegen we in de voorbereiding al hebben gespeeld. Als we van onze eigen kracht uitgaan, heb ik er vertrouwen in dat we kunnen promoveren. Als club is Schelluinen daar ook wel weer aan toe." Volgens verliezend trainer Laurens Gerlich van SV Noordeloos was het pijpje van zijn team leeg aan het einde van het seizoen. "Een nederlaag die in mijn ogen ietwat geflatteerd is uitgevallen. We kenden een goed eerste half uur en hadden daarin eigenlijk moeten scoren. Ik heb mijn collega gefeliciteerd met het behalen van de nacompetitie en ze daarin succes gewenst. Zelf zijn we dit seizoen te wisselvallig geweest", doelde Gerlich op de uiteindelijke elfde plaats in de eindrangschikking.