• ALDI opent op vrijdag 29 april met diverse openingsaanbiedingen.
• ALDI opent op vrijdag 29 april met diverse openingsaanbiedingen.

ALDI opent in Nieuw-Lekkerland

nieuw-lekkerland • De nieuwe ALDI in Nieuw-Lekkerland opent op vrijdag 29 april de deuren.

Met de komst van de ALDI kunnen inwoners van Nieuw-Lekkerland en omgeving uit niet minder dan drie supermarkten kiezen voor hun dagelijkse boodschappen. Te weten: PLUS Van der Wal op het Kleyburgplein, Albert Heijn op de Planetenlaan en vanaf eind april ook de ALDI. De discounter heeft een onderkomen gevonden op het terrein van voormalig tuincentrum Westerlaken aan de Planetenlaan 80a.

Het nieuwe pand is duurzaam en zuinig door energiebesparende LED-verlichting en een warmte-terugwininstallatie. Hierdoor wordt er geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen, wat een forse energiebesparing oplevert.

De consument wordt in de nieuwe ALDI verrast met een ruim opgezette winkelformule met een frisse uitstraling en een uitgebreid assortiment met de nodige versproducten zoals brood, vlees, groente en fruit. Alle versproducten worden dagelijks aangeleverd. Het filiaal is goed bereikbaar en biedt ruim 120 gratis parkeerplaatsen. In de openingsweek zijn er scherp geprijsde aanbiedingen. De ALDI is geopend op maandag t/m donderdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur.

ALDI staat bekend om de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dat wordt steeds meer door consumentenorganisaties erkend. Zo werd onlangs de Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste Koop'. Ook andere ALDI-producten zijn het afgelopen jaar goed uit testen gekomen, zoals de chocolate chip cookies, Solo 3-Laags toiletpapier, enkele UNA wasmiddelen en de Zoete Zon Bijenhoning. De hele lijst best getest/beste koop staat op de website van ALDI.Daarnaast staan er ook de nodige duurzaam geproduceerde producten in het schap. Deze zijn gecertificeerd door UTC (cacao) en Fairtrade.

ALDI is bijna een kwart goedkoper dan de huismerken van andere supermarkten. Ook dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Ook bleek ALDI opnieuw de voordeligste supermarkt in de boodschappentas-test van het televisieprogramma Kassa. Hierbij liep het verschil met de duurste supermarkt op tot meer dan 35%.


Uit onderzoek eind 2015 is gebleken dat ALDI door medewerkers van supermarkten het best gewaardeerd wordt als werkgever. ALDI scoort zeer hoog op het gebied van arbeidsvoorwaarden en uitmuntend op salaris. Daarnaast zijn de medewerkers zeer tevreden over doorgroeimogelijkheden, baanzekerheid en cultuur.

q www.ALDI.nl