• Een bijeenkomst van de BusinessClub Alblasserwaard.
• Een bijeenkomst van de BusinessClub Alblasserwaard.

Regionale businessclub biedt kansen

regio • Bij BusinessClub Alblasserwaard – met leden van Gorinchem tot Barendrecht – zoeken ondernemers elkaar op om op die manier opdrachten in te vullen. Door onderling opdrachtvragen te koppelen helpen MKB-bedrijven en instanties elkaar meer omzet te realiseren. De leden kennen elkaar en elkaars kwaliteiten, wat zekerheid voor opdrachtgevers betekent. Niet voor niets is de overkoepelende slogan 'Samen werken aan resultaat'.

"BusinessClub Alblasserwaard maakt een structurele en gezonde groei door", vertelt Erik Bek, voorzitter van de vereniging. "We hebben ruim dertig leden, ondernemers met heel diverse bedrijven. Omdat voor ieder lid branche-exclusiviteit geldt, kunnen zij individueel of samen opdrachten aannemen. We kennen elkaars kwaliteiten en dat heeft een zeer positieve weerslag op ieders omzet. Bij de club zijn bedrijven aangesloten uit onder andere Gorinchem, Werkendam, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht, Alblasserdam, Oud-Alblas, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht en Barendrecht. Zij brengen ieder hun netwerk mee, zodat we als groep een schat aan contacten hebben."

Erik Bek vervolgt: "De variatie onder de 33 leden is groot. Van ZP-ers tot kleine en middelgrote MKB-bedrijven. Zij zijn werkzaam van dienstverlening tot bouw, van schoonmaak tot bloemist. Dat geeft zoveel mogelijkheden en zoveel energie. Dankzij de tweewekelijkse bijeenkomsten is het een hechte groep. Maar er is volop ruimte voor extra beroepsgroepen om aan te sluiten. De club heeft plaats voor ondernemers als notaris, transport- en overslagsector, standbouwer, zorgorganisatie, productiebedrijven en autodealer."