Veranderingen WMO

lexmond • Speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking, hun naasten en/of begeleiders wordt op woensdag 20 april in zalencentrum Huis het Bosch aan de Nieuwe Rijksweg 6 in lexmond een bijeenkomst gehouden over de veranderingen in de WMO.

Mensen die gebruik maken van zorg en ondersteuning op het gebied van wonen, werken en leven, krijgen te maken met de gevolgen van deze veranderingen. De Wmo Klankbordgroep Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, de LFB en het programma Zorg Verandert organiseren daarom van 19.30 tot 21.30 uur een themabijeenkomst over de zorg en ondersteuning in 2016.

De bijeenkomst wordt geopend door wethouder Trudy Baggerman van Hardinxveld-Giessendam. Vervolgens geven Jacqueline Moelands en Andries Lever van de LFB informatie over de veranderingen in de Wmo, en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Vervolgens wordt het gesprek aangegaan met de wethouders. Deelname is gratis, opgeven kan per mail via wmoklankbordgroepav@gmail.com of telefonisch via het secretariaat van Zorgbelang Zuid-Holland: 088-9294000.