Keepers onderscheiden zich bij HSSC-Streefkerk

hei- en boeicop • HSSC'61 en Streefkerk eindigden op Het Plein de wedstrijd op zoals hij ook begon: 0-0. Als beide teams het vizier iets scherper hadden staan, was het daar niet op uitgelopen, analyseerde Steefkerk-trainer Maarten van Gastelen.

"Ik denk dat de neutrale toeschouwer een hele leuke wedstrijd heeft kunnen zien, hoewel dat aan de eindstand niet valt af te lezen. Het duel ging op en neer en niet alleen wij, maar ook HSSC'61 creëerde genoeg kansen om te scoren. De keepers hebben zich vandaag onderscheiden. Wat betreft de kansenverhouding is dit wel een terechte einduitslag."

Bijsmaak

Collega-trainer Marten Boverhof van HSSC'61 hield op zijn beurt een nare bijsmaak over aan de wedstrijd. "Ik denk dat de club die het eerste doelpunt had gemaakt, vandaag ook had gewonnen. En ik had het idee dat wij de ploeg waren die daar het meeste aanspraak op maakte."

Veilig

Via Lucas van Dam had de thuisclub op het uur op voorsprong kunnen komen.

"Maar hij schiet ietwat te gehaast over. In de slotminuut krijgt invaller Arwin van Soest een prima kans om ons alsnog de zege te bezorgen. Jammer dat we dat uiteindelijk nalaten, maar vandaag hebben we ons officieel veilig gespeeld. Dat geeft een heel goed gevoel en daar mogen we met zijn allen best trots op zijn. Het is voor ons nu zaak dat we zo hoog mogelijk op de ranglijst eindigen om onszelf voor dit seizoen te belonen."