• Jolanda Smit overhandigt Bedrijvig aan Gert Kooijman.
• Jolanda Smit overhandigt Bedrijvig aan Gert Kooijman. Foto: Peter Verbeek

De nieuwe Bedrijvig is verschenen

alblasserwaard • Het nieuwe magazine Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden is vrijdag verschenen. Gert Kooijman van Autobedrijf Kooijman ontving het eerste exemplaar.

Bedrijvig Alblasserwaard & Gorinchem en Bedrijvig Rivierenland zijn met ingang van 1 januari 2016 samengevoegd tot één dikke Bedrijvig voro de regio's Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Ondernemerschap

Een prachtig business to business magazine over het ondernemerschap in de streek, uitgegeven door Het Kontakt Edities. Bedrijven in de regio ontvangen Bedrijvig gratis per post.

Mobiliteit

De uitgave die vorige week verschenen is, staat in het teken van het onderwerp mobiliteit. Gert Kooijman van Autobedrijf Kooijman uit Vianen vertelt over zijn onderneming en de daarover gemaakte documentaire 'Garage 2.0'.

Verder staan er in de nieuwe Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden artikelen over creatief woon-werkverkeer, vergaderen op het water en creatief omgaan met de files.

Ramp

De redacteuren van Bedrijvig waren ook te gast bij het derde Blauwzaam Café en brengt een bijzonder interview met Kees Jan Mourik en Jaap Kruijt, directeuren van Mourik Groot-Ammers. Ze vertellen hoe ze omgingen met de ramp die zich augustus vorig jaar voltrok in het hartje van Alphen aan den Rijn.

q www.hetkontaktmedia.nl