• Cees Beems en Tineke Nijssen.
• Cees Beems en Tineke Nijssen. Foto: Anne Marie Hoekstra

Tien jaar Caravan Totaal Liesveld

groot-ammers • Maar liefst drie maanden lang geeft Caravan Totaal Liesveld in Groot-Ammers tien procent korting op grote accessoires. Aanleiding is het tienjarig bestaan.

Cees Beems beschikt over veertig jaar ervaring in het onderhoud en de reparatie van caravans. "Ik zit al mijn hele werkzame leven in het vak", vertelt hij. "Eerst heb ik Avento caravans gemaakt in Meerkerk, daarna deed ik bij Alpenkreuzer Sliedrecht service en onderhoud en behaalde ik mijn diploma keurmeester van caravans. In 2006 zijn Tineke en ik ons eigen bedrijf begonnen." In vakanties trekken Cees en Tineke er met hun camper graag op uit. Daardoor begrijpen ze goed waar hun klanten behoefte aan hebben. Tineke: "Pas heeft Cees voor mensen een caravan omgebouwd. De eigenaar zei: 'Dit is precies hoe ik het wilde.' Daar word ik vrolijk van. Het is mensenwerk. Belangrijke vraag voor ons is: wat heeft de klant nodig?" Cees: "Onze kracht is de kleinschaligheid, waardoor het contact persoonlijk is. Omdat ik zelf de reparateur ben, kunnen klanten precies navragen welke reparaties ik heb uitgevoerd. Onze aanpak wordt gewaardeerd; er komen zelfs mensen uit Limburg en Overijssel naar ons toe."

Bovag

Elk jaar doet Cees ongeveer 150 Bovagservicebeurten. Vooral in de winter is hij druk met schadeherstel. Ook doet hij onderhoud aan campers. "We werken samen met Mak Auto & Techniek en spuiterij Van 't Hoog en Van Eldik." Caravan Totaal Liesveld verkoopt zowel nieuwe caravans als occasions, met Bovaggarantie. Ook kunnen klanten aan Cees een zoekopdracht geven. Voor meer informatie: www.caravantotaalliesveld.nl of 0184-601999.