• Jazz Connection treedt op tijdens het Jazzfestival in Gorinchem.
• Jazz Connection treedt op tijdens het Jazzfestival in Gorinchem. Foto: Aangeleverd

Jazz Connection bij Jazzfestival

gorinchem • Jazz Connection treedt zaterdag 23 april op tijdens het Jazzfestival in Gorinchem. De formatie verzorgt een Jazz Party in partycentrum Hipper-Kolfbaan.

De internationaal vermaarde band brengt dan een hommage aan de 'King of Swing' Louis Prima. Deze Amerikaanse entertainer, trompettist, zanger, acteur en bandleider had in de fifty's een succesvolle show in Las Vegas en ging in de jaren 60 verder met een pop-rock go-go band. Prima speelde in films met oa. de crooner Bing Crosby en verleende zijn stem aan de productie van de Disneyfilm 'Jungleboek', waarin hij de tekst van koning Lowietje sprak.

De show loopt 23 april van 21:00 tot 24:00 uur en de entree is 12,50 euro. De zaal is open om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via info@gorcumjazz.nl met vermelding van naam, adres en aantal. Mits nog voorradig zijn de kaarten ook vanaf 8 april verkrijgbaar bij de Jazzpromo-caravan (Arkelstraat) en bij Primera Arkelstraat.

Programma

Het Jazzfestival zelf is op 22, 23 en 24 april. Op diverse locaties in Gorinchem treden dan jazzbands op. Zo is er vrijdag 22 april de Jazzkroegentocht langs diverse cafés, zijn er zaterdag overdag en 's avonds door de hele stad jazzoptredens en is er zondag de jazz gospeldienst in de Grote Kerk. 's Middag zijn er optredens van big bands op de Grote Markt.

Het complete programma is te vinden op de website

q www.jazzfestivalgorinchem.nl