Oplevering Weidevogel

bleskensgraaf • Het bedrijfsverzamelgebouw van project Weidevogel aan de Manmakerweg in Bleskensgraaf wordt opgeleverd op zaterdag 2 april.

De komende weken zal er door de firma Fa. Jongeneel hard worden gewerkt om het buitenterrein op tijd gereed te krijgen voor de officiële opening van de bedrijfsverzamelgebouwen. Door een strakke bouwplanning en mede geholpen door een zachte winter is er in een kleine 30 weken, na het heien van de eerste paal op 11 september, de formele oplevering gepland op zaterdag 2 april aanstaande.

Naast de verkopen aan investeerders is initiatiefnemer BK Ontwikkeling BV erg enthousiast met de verkopen aan jonge ondernemers. Zo krijgen Vonk Timmerwerken en AVM Afbouw een adres op de Manmakerweg. Verder vormt de bedrijfsruimte met kantoorverdieping op de kop van het pand de nieuwe huisvesting voor het bedrijf ProcessMinded. ProcessMinded is een relatief jong maar zeer professioneel adviesbureau dat met name werkzaam is in de civiele techniek en de industrie- en utiliteitsbouw. Er zijn nog drie bedrijfsunits beschikbaar. Geïnteresseerde zijn welkom om zaterdag 2 april vanaf 16.00 een kijkje te nemen op het bedrijventerrein aan de Manmakerweg. Voor meer informatie: B/Mak bedrijfsmakelaars uit Hardinxveld-Giessendam.