Khalid Bendami per direct gestopt bij VVAC

ottoland • Aanvaller Khalid Bendami maakt sinds vanaf afgelopen donderdagavond geen deel meer uit van de selectie van VVAC. Na een kort gesprek met de technische staf van de Alblasserwaardse derdeklasser is de inwoner van Langerak per direct opgestapt.

VVAC-trainer Ton Heijstek wil er weinig over kwijt: "Hij is zelf opgestapt en verder wil ik er geen woord aan vuil maken. Ik ga door met deze jonge groep. We hebben nog een marge met de ploegen die vechten tegen degradatie of deelname aan de nacompetitie. Maar het zal in de resterende zes wedstrijden nog wel pittig worden."

Geen klik meer

Khalid Bendami reageert zelf op zijn Facebookpagina: "Ik ben gestopt met voetballen bij VVAC en training geven. Het waren twee leuke jaren en ik heb weer veel geleerd als trainer van de B1. De reden van mijn vertrek is dat de klik er niet meer was tussen mij en de groep. En dat ik nu een baan heb in de avonduren. Andere redenen zijn er niet. Dus verzin deze dan ook niet."


Maurice van der Wilt

Spakenburg-spits Maurice van der Wilt zal volgend seizoen uitkomen voor topklasser SteDoCo. SteDoCo had aanvankelijk een mondeling akkoord met Peter de Lange (Spakenburg), maar hij koos uiteindelijk voor ASWH.

De in Baarn woonachtige Van der Wilt (30) komt dit seizoen voornamelijk als invaller in actie bij Spakenburg. Eerder speelde hij onder meer voor Sparta Nijkerk en GVVV.