• Het team van Het leukste warenhuis.
• Het team van Het leukste warenhuis. Foto: Marijke Verhoef

Het leukste warenhuis van de regio

groot-ammers • Het leukste warenhuis van de regio, dat staat in Groot-Ammers. Het opent vandaag de deuren aan de Voorstraat 5-7.

"Je kunt hier werkelijk alles krijgen", belooft Maarten Bikker van Het leukste warenhuis. In de nieuwe winkel voegt hij de reeds bestaande ondernemingen Novy, kantoorboekhandel Groot-Ammers, Toys 2 Play, Personalcomputer.nl, Laptop plus Molenwaard en het Post- en VVV-agentschap samen. Het warenhuis biedt een ruime selectie van huishoudelijke artikelen, speelgoed, boeken en kantoorartikelen, laptops evenals de diensten van Post NL en het VVV agentschap.

Om dit mogelijk te maken is er een week lang hevig verbouwd. De tussenmuur die de panden scheidde, is onder andere verleden tijd. Het is nu één warenhuis. De winkel is overzichtelijk ingedeeld, zodat de klant bij binnenkomst direct ziet wat waar staat. Een gezellige koffietafel maakt de beleving compleet.

Vandaag (donderdag 10 maart, red.) is het warenhuis geopend met de onthulling van het naambord en het doorknippen van een lint door de vader en schoonvader van Bikker.

"Iedereen zegt dat het slecht gaat met de detailhandel door internet, daar spelen wij met Het leukste warenhuis op in. In een kleine gemeenschap als de gemeente Molenwaard overleef je het alleen als je een totaalaanbod hebt. Mensen willen op één adres slagen en dat kan bij ons." Daarnaast ziet Bikker het ook als investering in de gemeenschap en de leefbaarheid van de gemeente. "Je kunt heel makkelijk achter de computer alles online bestellen, maar dan zie je uiteindelijk alleen nog maar de postbode. Goedkoper is het ook écht niet. Wij zijn geen dure winkel."

Webshop

Klanten die toch graag online shoppen, kunnen vanaf eind april ook bij het digitale leukste warenhuis terecht. Via de nog in ontwikkeling zijnde website www.hetleukstewarenhuis.nl biedt Bikker een volwaardige webshop die binnen 24 uur aan huis bezorgt. In de winkel komen ook diverse bestelpunten, zodat klanten direct hun bestelling kunnen doen mocht het gezochte item in de winkel niet voorradig zijn.

Het leukste warenhuis is te vinden aan de Voorstraat 5-7 te Groot-Ammers en van maandag tot en met donderdag geopend van 8:30-18:00 uur, op vrijdag van 8:30-20:00 uur en zaterdag van 8:30-16:00 uur. Meer informatie: 0184-662495.