• Patricia Versluis, eigenaresse van DieZijn Studio.
• Patricia Versluis, eigenaresse van DieZijn Studio. Foto: Matthijs Daniels

DieZijn Studio geopend in Meerkerk

meerkerk • DieZijn Studio Creatieve Communicatie is een onlangs gestart bureau in Meerkerk. Eigenaresse Patricia Versluis heeft echter ruime ervaring met de grafische vormgeving en communicatie-uitingen voor het bedrijfsleven. Ze weet de wensen van haar klanten fraai en helder in beeld te brengen.

Versluis is bepaald geen nieuwkomer. Ze werkte meer dan tien jaar in een studio, en deed daar veel ervaring op. "Maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging. De markt is er ook naar. Mensen gaan als freelancer aan het werk. Dat is een hele uitdaging en ik ben vol enthousiasme op die trein gesprongen", zegt ze.

Creatief geschoold werd ze op Kunstacademie en de opleiding Reclame en Communicatie aan Nimeto in Utrecht. Ook aan haar praktijkjaren heeft ze veel gehad. De ervaringen en samenwerkingen met het bedrijfsleven bevallen haar erg goed. "Ik ben zelf nogal van het doorpakken", zegt ze lachend. "En dat is ook wat het bedrijfsleven wil. Een ondernemer kan niet ver van tevoren een personeelsadvertentie laten ontwerpen. Een vacature komt ineens op, dus dan moet er snel actie ondernomen worden. Ook door mij. Of het nu linksom of rechtsom moet, het kan altijd." DieZijn Studio heeft het complete pakket aan communicatie-uitingen voor de zakelijke markt te bieden. Functioneel, creatief en passend bij de identiteit van bedrijf of organisatie. "Ik heb een groot netwerk aan tekstschrijvers, webdesigners en fotografen. Daarmee kan ik projecten, van klein tot groot, helemaal coördineren. Van het eerste contact met de klant tot een mooi eindproduct."
In haar eigen Meerkerk is Patricia Versluis een bekende verschijning. Ze is zeer betrokken bij allerlei lokale activiteiten en is onder meer de vormgever van de buitengewone 'presentatieglossy' Hoog van de plaatselijke voetbaltrots. Ook vervaardigde ze het jubileumboek van de historische vereniging en recent ontwierp ze bijvoorbeeld de trofee voor de Meerkerkse Kwis.

DieZijn Studio Creatieve Communicatie is gevestigd aan de Zouwendijk in Meerkerk. Voor meer informatie: www.diezijnstudio.nl, info@diezijnstudio.nl of 06-41311988.