• SNA-Volley Meerkerk kende een uiterst spannend verloop.
• SNA-Volley Meerkerk kende een uiterst spannend verloop. Foto: Rick den Besten

SNA zwijnt tegen Volley Meerkerk'95

bleskensgraaf/meerkerk • De derby tussen SNA en Volley Meerkerk'95 kende zaterdag een spannend verloop. De thuisclub trok met 3-1 aan het langste eind.

SNA werd vooraf streng toegesproken door coach Raymond Da Graca. De trainer wenste meer inzet en motivatie te zien. Een andermaal incompleet SNA had dat in de eerste set kennelijk nog niet goed begrepen. De Bleskensgraafse volleyballers liepen achter de feiten aan . Toch werd een 13-19 achterstand nog omgebogen in een 24-21 voorsprong. Maar voldoende was dat niet: 26-28.

Ook daarna was het krachtsverschil niet groot. Beide teams knokten voor wat ze waard waren. Het pakte in Bleskensgraafs voordeel uit: 25-23, 25-23 en 26-24.

Degradatiezorgen

De Meerkerkse vrouwenhoofdmacht moet ernstig rekening houden met een afzink uit de 1e divisie. Het belangrijke duel tegen Peelpush 2 ging met 3-1 verloren. Hierdoor is de kans op handhaving niet groot. Het jeugdige en getalenteerde Peelpush speelde frank en vrij en had na drie sets de buit al binnen: 25-17, 25-16, 25-14 en 15-25. Positief bij Meerkerk -waar Lenie Versluis (zwanger) is afgehaakt- was het goede optreden van middenspeelster Renate Ouderkerk.