ASV Arkel put moed uit punt tegen HSSC'61

arkel • Het treffen tussen Arkel en HSSC'61 eindigde in 0-0. Voor de gastheren een prettig punt om moed uit te putten in de hoop de twaalfde plek weer in het vizier te krijgen. De bezoekers konden er ook mee leven omdat het weer een stapje dichterbij directe handhaving is.

Ondanks het ontbreken van doelpunten dacht Arkel-trainer Jerome Ceton dat er voor de neutrale toeschouwer toch wel wat te genieten viel. "Ja, beide kanten hebben toch wat aardige kansen gecreëerd. Voor mij als trainer ligt dat natuurlijk anders. Ik heb een strijdvaardig Arkel gezien en dan is het teleurstellend dat je niet wint, al geeft deze wedstrijd wel hoop voor de toekomst."

De thuisploeg liet HSSC '61 het spel maken in de eerste helft en dat zorgde er juist voor dat de blauwwitten het gevaarlijkst werden. Zo raakte Remie Schuurman de paal. Na de rust nam Arkel iets meer risico en werd het een open wedstrijd. Sander Antonio, de 35-jarige aanvaller die afscheid had genomen maar weer voor de nodige ervaring is teruggekeerd, was kort voor het einde dicht bij winst. Zijn kopbal ging echter over.

Terecht

Marten Boverhof vond de uitslag terecht. "Ook wij hebben twee honderd procent kansen gehad met Laurens van Leeuwen en Frank de Goeij", aldus de trainer van HSSC'61.

"In ieder geval weer een punt erbij. In de komende weken nog twee keer winnen en dan zijn we denk ik wel veilig."