• Zeemanskoor Bestevaer zingt in De Til.
• Zeemanskoor Bestevaer zingt in De Til. Foto: Aangeleverd

Zeemanskoor Bestevaer zingt in De Til

giessenburg • Zeemanskoor Bestevaer uit Giessenburg houdt zaterdag 12 maart in de Til in Giessenburg de jaaruitvoering.

Het is al voor de negende keer dat Zeemanskoor Bestevaer een jaaruitvoering houdt. Nog net geen lustrum, dat gaat volgend jaar gebeuren, maar reden genoeg om weer muzikaal uit te pakken. Bij alle voorgaande jaaruitvoeringen was de zaal tot de laatste stoel bezet en ook dit jaar is de verwachting dat de zaal weer helemaal vol zal zijn.

De Til kan zich opmaken voor een avond vol zeemansliederen. Het thema van de avond maakt het koor Bestevaer nog niet bekend, maar zoals gebruikelijk zijn het vrijwel allemaal nieuwe liedjes waar de zingende zeemannen een jaar lang voor hebben gerepeteerd.

Gastkoor

Het gastkoor op deze avond is De Bestevrouwen. De dames zullen twee keer een meezingprogramma verzorgen. Dat zullen liedjes zijn die bekend zijn bij het publiek.

De muzikale avond wordt afgesloten met OneManBand HUGO, zodat iedereen tot in de vroege uurtjes de avond gezellig kan afsluiten.

Voorverkoop

Het optreden begint om 20.00 uur en de deuren van de zaal in Giessenburg gaan open om 19.15 uur. Een kaartje kost 7,50 euro, zowel in de voorverkoop als aan de kassa van de zaal. Voor meer informatie over de uitvoering en de voorverkoopadressen kunnen belangstellenden terecht op de website

q www.bestevaer.net