• Mustafa en Mel openen op 5 februari Eetcafé Bodrum.
• Mustafa en Mel openen op 5 februari Eetcafé Bodrum. Foto: Marijke Verhoef

Nieuw in Hoornaar: Eetcafé Bodrum

hoornaar • Eetcafé Bodrum opent vrijdag 5 februari de deuren aan het Dirk IV plein 11 in Hoornaar. Het eetcafé begint meteen met een groot actieweekend, vol kennismakingsaanbiedingen.

Bij Eetcafé Bodrum kan iedereen terecht voor Turkse pizza's, een lekker broodje döner of shoarma, gerechten van de grill of een overheerlijke kapsalon. Die kunnen in het eetcafé genuttigd worden, maar Bodrum heeft ook een afhaal- en bezorgservice. "Ik nodig iedereen uit om te komen proeven en dan te oordelen", zegt Mel, eigenaar van Bodrum.

Hij kent de horecawereld op zijn duimpje. Hij runde vergelijkbare zaken in Tiel, Arnhem en Hooge Zwaluwe. Nadat hij stopte met zijn zaak in Arnhem, bracht een goede kennis uit Giessenburg hem op het idee om de Alblasserwaard in te trekken. De locatie aan het Dirk IV plein in Hoornaar kwam op zijn pad en het besluit was snel gemaakt. "In de dorpen hier zitten geen vergelijkbare zaken, en het liefst haal je een lekkere Turkse pizza natuurlijk gewoon in eigen dorp", redeneert Mel.

Bij Eetcafé Bodrum is de klant verzekerd van kwaliteit. "Kwaliteit staat bij ons altijd op nummer één, daar is geen twijfel over mogelijk. Daarnaast zijn wij goedkoper dan alle andere eetcafé's. Wij hebben al een grote kapsalon voor slechts 6 euro."

Mel wil dat Bodrum een gezellige ontmoetingsplek wordt in Hoornaar. Het eetcafé heeft zo'n twintig zitplaatsen en een bar waaraan mensen op hun afhaalbestelling kunnen wachten. Dankzij de alcoholvergunning kan het wachten veraangenaamd worden met een koel biertje. Tevens staan er twee gokkasten.

Eetcafé Bodrum bezorgt ook aan huis. Om overlast voor omwonenden te beperken wordt er niet met scooters, maar met de auto bezorgd. De bezorgregio strekt van Brandwijk tot Meerkerk en Gorinchem.

Eetcafé Bodrum is te vinden aan het Dirk IV plein 11 in Hoornaar. Bestellen kan via 0183-512189 en na het actieweekend ook via thuisbezorgd.nl. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Eetcafé Bodrum.