• Door en Eefje treden op in De Til.
• Door en Eefje treden op in De Til. Foto: Aangeleverd

Music op Tilt: festijn voor goed doel

giessenburg • ?Vrijdagavond 8 april staat Zalencentrum De Til in Giessenburg bol van muziek. bands, orkesten en musici uit de streek verzorgen tijdens Music op Tilt uiteenlopende muziek. De organisatie is in handen van de Lionsclub Alblasserwaard Tablis en de opbrengst is onder meer bestemd voor de Voedselbanken in de Alblasserwaard.

Alle musici komen uit de Alblasserwaard of hebben er een onmiskenbare link mee. Het programma begint om 20.30 uur (zaal open 19.30 uur) en belangstellenden kunnen na al kaarten bestellen. Die zijn 22,50 euro per stuk (aan de zaal 25 euro).

Aan de muziekavond wordt meegewerkt door een groot aantal uitvoerenden. Bekende namen zijn: Popkoor Re-Flax, Ice Cream, Door en Eefje, TeeBeeBrown, Nicole, ThisGirlsLive, United By Music, The Blues Department, Big Band Blast, Once Again, Floqheart, The Ladies on Stage, de Dekmantel. Ook aan klassieke muziek is gedacht, in de vorm van CODART, bestaande uit studenten van het Rotterdams Conservatorium. Met elkaar zorgt dit uiteenlopende gezelschap voor een zeer gevarieerd programma. Aansluitend op elkaar en deels tegelijkertijd treden de musici op in zes zalen van De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

In elk van de zalen wordt een eigen stijl ten gehore gebracht en daarom is De Til onderverdeeld in de volgende ruimtes: de Entree, Jazz Café, Café Chantant, Grand Café, Blues Café en de Classic Room. Meer informatie over de avond, de kaartverkoop en sponsoring:

q www.musicoptilt.nl