• Het team van Optima voor het nieuwe onderkomen in Hardinxveld-Giessendam.
• Het team van Optima voor het nieuwe onderkomen in Hardinxveld-Giessendam. Foto: Geurt Mouthaan

Verhuizing nodig door gestage groei

Nieuw kantoor voor Optima

hardinxveld-giessendam/groot-ammers • Voor inwoners van Groot-Ammers verdwijnt er met Optima Hypotheken & Verzekeringen een vertrouwd 'gezicht' aan de Voorstraat. Maar het bedrijf gaat aan de Kade 40b in Hardinxveld-Giessendam gewoon verder. Het kantoor in Groot-Ammers was door de gestage groei te klein geworden.

Voor de klanten verandert er, afgezien van het nieuwe adres, eigenlijk niets. "Zelfs het telefoonnummer blijft hetzelfde", knikken Jeroen Schakel en adviseur Michael Akemann. "Het persoonlijk contact met onze klanten, onze inzet om maatwerk te leveren op het gebied van verzekeringen en hypotheken; dat verandert niet."

Zeker zo belangrijk is de jarenlange ervaring van de medewerkers en de adviseurs van Optima Hypotheken & Verzekeringen. Kennis die steeds up to date wordt gehouden. Akemann: "Wij beschikken over alle diploma's die er op dit gebied te halen zijn. In onze branche vinden regelmatig veranderingen plaats. Wij blijven door permanente educatie daarvan op de hoogte om onze klanten daarmee van dienst te zijn."

Optima is een onafhankelijk verzekerings- en hypotheekadviseur. "Wij adviseren in het belang van onze klanten. Wij weten welke verzekering of hypotheek het meest geschikt is in welke situatie, wij vergelijken de aanbieders op de markt. Zo kunnen we advies op maat geven."

Dat geldt niet alleen voor nieuwe klanten; diezelfde service verleent Optima ook aan de bestaande klanten. Jeroen Schakel: "Wij nemen contact met hen op als er ontwikkelingen zijn in de markt die hen de mogelijkheid bieden om hypotheken of verzekeringen tegen gunstiger voorwaarden af te sluiten. Dat brengt overigens nu door de lage rentestand de nodige drukte met zich mee; veel woningbezitters zijn benieuwd of het oversluiten van hun hypotheek hen voordeel oplevert."

Hij vervolgt: "Sinds een aantal jaren hebben we daarnaast van diverse grote en gerenommeerde verzekeraars een 'volmacht' gekregen. Dit betekent dat we diverse administratieve werkzaamheden namens de maatschappij mogen uitvoeren.Voorbeelden daarvan zijn het toesturen van een polis, het doorvoeren van wijzigingen en het incasseren van premies. Ook mogen we schades zelf afhandelen. Dit alles zorgt er voor dat we de klant nog sneller en beter van dienst kunnen zijn."

Medewerkers

Zoals gezegd, de aanleiding voor de verhuizing is de groei van Optima Hypotheken & Verzekeringen. De manier van werken zorgt voor de nodige mond-tot-mondreclame en tot een groei van het aantal klanten bij Optima. Het toenemend aantal klanten zorgde ervoor dat er ook steeds meer medewerkers kwamen. Jeroen: "We zaten met vijftien mensen in Groot-Ammers in een kantoor waar er eigenlijk zes in kunnen. Het was dus hard nodig. Hier in Hardinxveld-Giessendam hebben we meer dan genoeg vierkante meters om onze huidige medewerkers onder te brengen en er is ook ruimte om verder door te groeien."

Vanuit de nieuwe vestiging blijft Optima op de vertrouwde manier werken. Wat Schakel en Akemann betreft staan de deuren wijd open voor een vrijblijvende kennismaking. "Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Daarbij zijn er twee opties: of alles is goed geregeld en dan weet een klant dat alles in orde is. Maar het kan ook zijn dat er mogelijkheden zijn voor betere voorwaarden, een betere dekking en/of lagere kosten. Het risico is nul, want eerste gesprek is gratis. Je kunt er alleen maar beter van worden!"

Afspraak

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: Michael Akemann, akemann@optima.nl of 088-5434341. Contact opnemen met de hoofdvestiging kan via 088-5434330, info@optima.nl of


q www.optima.nl